TV One Ο Λόγος TV One News
Εκτύπωση Εκτύπωση

50-50

Η αγαπημένη σειρά 50-50 στο MegaOne

Από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, στις 17.00 προβάλλεται από το MegaOne για να μας συντροφεύει ευχάριστα τα απογεύματα μας.

 

Οι χαρακτήρες που αγαπήσαμε

 

Νικηφόρος Ζορμπάς (Πέτρος Φιλιππίδης): Επί χρόνια άνεργος απόφοιτος της Φιλοσοφικής και συγγραφέας τριών αποτυχημένων παιδικών παραμυθιών ο οποίος εξαρτάται οικονομικά από τη γυναίκα του Ελισάβετ (Άβα Γαλανοπούλου), η οποία είναι στέλεχος σε τηλεοπτικό κανάλι. Έχουν μια νεαρή κόρη, τη Ναταλία (Σοφία Πανάγου) την οποία ο Νικηφόρος υπεραγαπά και υπερπροστατεύει, ιδιαίτερα μετά τον γάμο της με τον Αχιλλέα (Θάνος Τοκάκης), τον οποίο ο Νικηφόρος έντονα αντιπαθεί. Ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ έχουν μια σχέση αγάπης-μίσους καθώς εκείνη τον υποτιμά και τον θεωρεί άχρηστο για οτιδήποτε δημιουργικό, ενώ εκείνος την κατηγορεί ως αριβίστρια, εγωίστρια και σκληρή. Κατά την διάρκεια της σειράς έχουν παντρευτεί τρείς φορες και έχουν χωρίσει δύο.

 

Παύλος Στρατέας (Σάκης Μπουλάς): Φιλόλογος Αγγλικών που τα τελευταία χρόνια έχει ένα μεγάλο φροντιστήριο ξένων γλωσσών και είναι αρκετά ευκατάστατος. Είναι παντρεμένος επί πάνω από μια εικοσαετία με την Ειρήνη (Βάνα Ραμπότα), την οποία γνώριζε από μαθήτρια και άφησε έγκυο αποκτώντας μια κόρη, την Εύα (Δήμητρα Στογιάννη).Ο παύλος όμως πρόσφατα απέκτησε παράνομο δεσμό με την 22χρονη μαρια (νικολλέτα καρρά) κρυφά απο τη γυναίκα του αλλά προς γνώση της ελισάβετ και της ξανθίππης το οποίο γεγονός ειναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων και καβγάδων.

 

Μίμης Σαραντινός (Παύλος Χαϊκάλης): Εύπορος, ευτραφής και λαίμαργος βιομήχανος υφασμάτων που έμεινε χήρος και έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον αφελή και καλόβουλο Κίμωνα (Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης) ο οποίος είναι παντρεμένος με την αριστοκρατικά αναθρεμμένη, υστερόβουλη, εκδικητική και φιλόδοξη αλλά ευφυή Βίβιαν (Φωτεινή Τσακίρη) που προσπαθεί να διεκδικήσει τα κληρονομικά δικαιώματα του Κίμωνα στο οικογενειακό εργοστάσιο δημιουργώντας συχνά παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας. Τα τελευταία χρόνια ο Μίμης γνώρισε και παντρεύτηκε την Ξανθίππη (Μαρία Ανδρούτσου), μια πληθωρική λαϊκή αλλά έξυπνη γυναίκα. Η Βίβιαν και η Ξανθίππη συγκρούονται συχνά για το ποια είναι η κυρία του σπιτιού της οικογένειας Σαραντινού, συμπαρασύροντας τους άντρες τους στη σύγκρουση.Η Ξανθίππη κυριαρχεί πάνω στον Μίμη και προσπαθεί να του επιβάλλει κανόνες διατροφής και συζυγικής συμπεριφοράς, τους οποίους ο Μίμης δεν τολμάει ποτέ ευθέως να αμφισβητήσει.

 

Ελισάβετ Δημάκη (Άβα Γαλανοπούλου): Στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού με μεγάλο μισθό και χρόνια παντρεμένη με τον άνεργο συγγραφέα Νικηφόρο Ζορμπά (Πέτρος Φιλιππίδης) με τον οποίο έχει και μια κόρη την Ναταλία (Σοφία Πανάγου)η οποία είναι νιόπαντρη με τον επίσης μουσικό Αχιλλέα (Θάνος Τοκάκης).Η Ελισάβετ είναι σκληρή και αδίστακτη,έχει μια έντονη σχέση με τον Νικιφόρο γιατί τον υποτιμά συνέχεια με ό,τι κάνει.Έχουν παντρευτεί τρέις φορές και έχουν χωρίσει δυο κατα τη διαρκεια των επεισοδίων.

 

Ειρήνη Στρατέα (γεννημένη "Καραμπέτη") (Βάνα Ραμπότα): Ανεπάγγελτη και αφοσιωμένη στο νοικοκυριό της.Είναι μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα και έχει αφιερώσει τη ζωή της στην φροντίδα του σπιτιού και του Παύλου.Η Ειρήνη είναι παντρεμένη για πάνω από μία εικοσαετία με τον Παύλο Στρατέα (Σάκης Μπουλάς) με τον οποιό έχει και μία κόρη την Εύα (Δήμητρα Στογιάννη) η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο.Στα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου Ο Παύλος χωρίζει με την Ειρήνη λόγω της Μαριας (Νικολέττα Καρρά).Η Ειρήνη είναι μια άβουλη γυναίκα αφοσιωμένη στην οικογένεια της που έχει παραμελήσει τον εαυτό της και καλείται να βάλει καινούργιες προτεραιότητες μετα το διαζύγιο.Κατά καιρους είχε δυο σχέσεις ή μια με τον οφθαλμίατρο Γιάννη (Χρήστος Μάντακας) και με τον νεαρό αστυνομικό Στέφανο (Γιάννης Αΐβαζης).

 

Ξανθίππη Αλεβίζου (Μαρία Ανδρούτσου): Δυναμική λαϊκών καταβολών γυναίκα, γύρω στα 35, είναι παντρεμένη με τον Βιομήχανο Μίμη Σαραντινό (Παύλος Χαϊκάλης) με τον οποίο έχει μια έντονη σεξουαλική ζωή. Η Ξανθίππη είχε παντρευτεί μικρή έναν άλλο άντρα που την ενέπλεξε σε εταιρεία με ροζ τηλέφωνα.

 TV One Επικοινωνία